Ouder worden en vitaal blijven – Utrechtsche Apotheek – Zeist

Uw lokale apotheek

Geachte klant,
Per 1 januari wijzigen onze openingstijden en zullen we op de zaterdagen gesloten zijn. Houdt u hier rekening mee.

Welkom bij De Utrechtsche Apotheek. Privacy vinden wij heel belangrijk. Weet dan ook dat u bij de Utrechtsche apotheek altijd gebruik kunt maken van de spreekkamer wanneer u met een van onze medewerkers wilt praten.

Voor al uw vragen staat ons team voor uw klaar!

Onze apotheken

De Utrechtsche Apotheek heeft een nauw samenwerkingsverband met Apotheek Hoge Dennen-Kerkebosch en Apotheek de Clomp.

Apotheek Hoge Dennen-Kerkebosch. Naar apotheeksite.
Apotheek de Clomp. Naar apotheeksite.

Ouder worden en vitaal blijven

Ouder worden. We zijn er allemaal mee bezig. In letterlijke en figuurlijke zin. Ieder gaat er op zijn of haar eigen manier mee om. Elk mens is immers verschillend.

Bij het ouder worden komt u in aanraking met lichamelijke veranderingen die u niet eerder meemaakte. u ervaart ze als nieuw. Het zijn veelal de bekende algemene kwaaltjes. Niet direct aanleiding om een huisarts te bezoeken. Een kwaal kan echter lastig zijn en vragen oproepen. Soms is een goed advies gewenst. Daarvoor kunt u uiteraard terecht bij uw apotheek.

Naast advies over kleine kwaaltjes kan het natuurlijk ook zo zijn dat u het fijn vindt als wij u kunnen helpen bij het goed gebruik van medicijnen. Uw apotheek biedt een breed scala aan mogelijkheden. Van automatische herhaalservice tot de medicatierol. Vraag ernaar in uw apotheek!